Mogen wij u voorstellen aan het team dat dit jaar de uitdaging aangaat!

 

De organisatie

Wij, vier leerlingen uit leerjaar 3, vormen samen de organisatie: Geert Bol, Xanne Hendrickx, Femke Mulders en Demian van Dam. Het is onze taak om het gehele project in goede banen te leiden. Van het beheren van de website, tot het organiseren van een ouderavond. Van het zoeken van sponsoren, tot het regelen van kleding. Van het plannen van de reis, tot het boeken van de camping. Wij moeten zorgen dat alles geregeld wordt zodat we samen de Mont Ventoux kunnen beklimmen in Zuid-Frankrijk. En op het eind willen we ook nog een mooi bedrag overhouden voor het goede doel.                                                 

 

De fietsers
20 leerlingen uit leerjaar 3 zijn na een pitch uitgekozen om de berg op te mogen fietsen. Zij moeten keihard trainen, zodat ze zeker op de top komen van de Mont Ventoux. Ook is het de bedoeling dat ze meehelpen met het vinden van sponsoren. De 20 fietsers zijn: Cas Ewals, Fleur Hoek, Maud van Laar, Puck Scheerder, Sanne van Beek, Daniela Goedhart, Imke van Hout, June Markvoort, Rens van Maasakkers, Kayne van Balsfoort, Tijs van Alebeek, Joshua Falkenburg, Quinn Aardema, Koen Blank, Senn Rieken, Job van de Sande, Daniel van de Beurcht, Malak Mokaddem, Chloë van Heel en Charlotte Brands.

 

De begeleiders
Natuurlijk doen we dit niet alleen, maar krijgen we ook hulp van docenten en mensen van buiten de school. Zij zullen ook met ons meegaan naar Frankrijk. Dit zijn onze vaste begeleiders en hun belangrijkste taken: Harold Molenschot (coördinatie, sport en verblijf), Wybren Leliveld (financiën), David van Dam (sponsoring en media), Geert-Jan Willems (begeleider), Rick Mennen (begeleider), Hans van den Heuvel (begeleider), Steven Verhoeven (begeleider), Han Weijer (begeleider), Mark te Brake (begeleider), Ward van Ham (begeleider) en Lonneke Foudraine (begeleider).

 

Wie zijn wij?

24 leerlingen gaan hard trainen zodat ze zeker aan de top komen van de Mont Ventoux.